Avis legal:

En compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i de la Llei Orgànica 15/1999 de Protección de Datos espanyola, Institut de Mediació Integral garanteix la total privacitat de les dades personals dels nostres clients i usuaris.
Aprofitem per recordar-li que , Institut de Mediació Integral no ven ni comparteix amb cap entitat o organització les dades que els nostres usuaris ens han facilitat. Aquestes dades només podran ser utilitzades amb la finalitat de gestionar el funcionament del lloc web i per a proporcionar els serveis que l’usuari hagi sol·licitat i autoritzat així  com d’oferir-li comunicats informatius o d’altre naturalesa que considerem siguin del seu interès.
Vostè pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, així com expressar el seu desig de no voler rebre informació de la nostra empresa, comunicant-t’ho a la següent adreça de correu electrònic: imi@institutmediaciointegral.cat o al Telèfon: (+34) 682 30 58 60.